Irina Loredana STANCULESCU

Irina Loredana Stănculescu şi-a început cariera profesionala in anul 2000, cum era si firesc ca avocat stagiar, definitivata in anul 2002 in profesie, ca apoi sa îşi continue drumul profesional in cadrul Societatii Nationale a Petrolului Petrom. Experienta profesionala de 6 ani dobandita in cadrul companiei Petrom s-a completat cu atributiile manageriale specifice anumitor functii, precum cea de Director al Departamentului juridic sau cea de Consilier pe probleme juridice al Directorului General. Tot in cadrul Petrom a coordonat departamentul de relatii cu autoritatile si a facut parte, in calitate de membru, din Comisia cu atributii pe Legea 10/2001. A fost de asemenea membru A.G.A si membru in multe Consilii de Administratie in diverse companii in care Petrom S.A detinea pachetul majoritar.

De asemenea, a reprezentat Societatea ca membru in cadrul Comitetului National Roman al Consiliului Mondial al Energiei si a facut parte din colectivul Consiliului Legislativ din cadrul Agentiei Nationale de Reglementari in Domeniul Gazelor Naturale precum si in Domeniul Energiei.

Experienta ca manager din cadrul Departamentului Juridic al S.C. Petrom S.A., coordonand profesional un colectiv de 250 de juristi din cadrul acestuia dar si experienta de 7 ani din cadrul Societatii de Avocatura “Musetescu, Stanculescu si Asociatii”  ca avocat partener, precum si varietatea si complexitatea problematicilor intalnite, au ajutat-o foarte mult in infiintarea si dezvoltarea societatii de avocatura “Stanculescu, David si Asociatii”, unde calitatea de avocat se imbina foarte bine cu cea de manager.