Echipa

Promovam si dezvoltam cultura organizationala, o cultura bazata pe colaborarea intre membrii echipei, fiecare dintre domeniile de drept ce fac obiectul de activitate al societatii noastre, beneficiaza de o echipa de avocati, care la randul lor sunt sprijiniti de ceilalti colegi, atunci cand situatia o impune. Membrii echipei noastre asigura consultanta, asistenta si reprezentare juridica in multiple domenii si de aceea este imperios necesar ca pe masura ce cazurile se diversifica, noi sa venim in sprijinul clientilor nostri cu unii dintre cei mai buni specialisti in  domeniu.

Profesionalismul echipei se reflecta in dezvoltarea si extinderea relatiilor cu diversi colaboratori externi ca executori judecatoresti,notari, experti contabili, evaluatori, lichidatori, traducatori autorizati, pozitionand astfel societatea pe un trend ascendent.

irina-loredana-stanculescu

Irina Loredana STANCULESCU

Avocat (suspendat) Fondator (in prezent Consul General al Romaniei la Cernauti)

Irina Loredana Stănculescu şi-a început cariera profesionala in anul 2000, cum era si firesc ca avocat stagiar, definitivata in anul 2002 in profesie, ca apoi sa îşi continue drumul profesional in cadrul Societatii Nationale a Petrolului Petrom.

Mai multe detalii

Adelin DAVID

Avocat fondator, coordonator.

Adelin David este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti din anul 2008 si unul dintre cei doi avocati fondatori coordonatori ai Stanculecu David si Asociatii.

Expertiza sa in litigiile comerciale si in materie penala este deosebit de apreciata, avand, de asemenea, o vasta experienta in ceea ce priveste litigiile civile si procedura colectiva a insolventei.

Mai multe detalii
Cristina-Oltea Avramita Avocat asociat coordonator

Cristina Avrămiţă s-a alăturat echipei noastre în aprilie 2017 aducând cu ea o experiență consistentă atât în domeniul consultanței juridice – construită în special în domeniul afacerilor – cât și în procedurile de soluționare a litigiilor – reprezentând clienți în instanțele din întreaga țară. Cristina este titulară a diplomei de Master în Dreptul Afacerilor obținută…

Usatai Vlad Eugen

Usatai Vlad Eugen avocat definitiv al Baroului Bucuresti, cu experienta in drept penal german-roman si roman-german, colaborand cu Ambasada Germaniei la Bucuresti, experienta in dreptul afacerilor, dreptul penal francez si drept international public si privat la Ambasada Frantei la Bucuresti, avocat colaborator al Senatului Romaniei, Presedentia Senatului si Secretariatul General, drept contencios-administrativ, dreptul muncii, drept…