Cristina Avrămiţă s-a alăturat echipei noastre în aprilie 2017 aducând cu ea o experiență consistentă atât în domeniul consultanței juridice – construită în special în domeniul afacerilor – cât și în procedurile de soluționare a litigiilor – reprezentând clienți în instanțele din întreaga țară.

Cristina este titulară a diplomei de Master în Dreptul Afacerilor obținută în cadrul Academiei de Studii Economice și membru al Baroului București din martie 2005, cu competență în toate sistemele juridice din România, inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție. Vorbește atât engleza, cât și limba franceză, iar abilitățile avansate în limba engleză vorbită și scrisă sunt certificate de Cambridge CAE.

Până la aderarea la firma noastră de avocatură, ea și-a dezvoltat propriul cabinet de avocatură și a câștigat experiență în calitate de avocat specializat în soluționarea litigiilor, reprezentând un membru client al grupului olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii jucători ai pieței din Europa Centrală și de Est.
Mai recent, Cristina a dezvoltat experiență în calitate de avocat senior în cadrul firmei de avocatură Lucu și asociații unde s-a ocupat de o varietate de cazuri și a acordat sprijin deplin în principal clienților străini în toate problemele corporative și comerciale apărute în cursul activității lor în România, in domenii ca de exemplu achizitii publice, contencios administrativ, real estate, drept bancar, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale, drept comercial, procedura insolvenței, procedura executării silite etc.