Despre noi
sdalaw

Societatea Profesionala de Avocati Stanculescu, David si Asociatii ofera servicii de reprezentare in toate gradele de jurisdictie din Romania. Societatea este structurata si functioneaza potrivit principiului specializarii. In cadrul Societatii isi desfasoara activitatea avocati specializati pe domenii si subdomenii ale dreptului, oferind posibilitatea de a acoperi din punct de vedere al solutiilor legale, intreaga arie de activitate.

Societatea Profesionala de Avocati Stanculescu, David si Asociatii ofera servicii variate, respectiv de consultanta specializata, asistenta si reprezentare juridica de inalta calitate .Aici veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice, sfaturi competente in materie de drept si nu in ultimul rand confidentialitatea de care consideram ca trebuie sa va bucurati!

In cadrul Societatii Profesionale de Avocati Stanculescu, David si Asociatii clientul este tratat cu respect si seriozitate si i se ofera solutii optime pentru orice tip de problema juridica.Competenta profesionala, eficienta si devotamentul sunt valori pe care le respectam din dorinta de a-i multumi pe toti cei care au apelat sau care urmeaza sa apeleze la serviciile noastre.

„Apud bonum iudicem argumenta plus guam testes valent.”
(In fata unui judecator bun, argumentele valoreaza mai mult decat martorii.)
Cicero.

Principii

  • Promovam si dezvoltam cultura organizationala.

  • Eficienta si devotament.

  • Performanta prin perfectionarea si dezvoltarea continua.

  • Strategie distincta si eficienta pentru fiecare client in parte.

  • Profesionalism si respect fata de client.

  • Conlucrare profesionala intre avocati specializati.

Experienta noastra

Drept penal - 10 ani
Drept comercial - 10 ani
Drept societar - 10 ani
Drept fiscal - 10 ani
Drept contencios administrativ - 15 ani